Onze Muzikanten

Graag stellen wij met trots onze muziekanten voor

Profile image example Profile image example

Toetsenist: Frans Beerens

Sommige mensen ademen muziek en Frans is er daar een van. Vol passie en overgave bespeelt hij de electrische piano die soms zelfs door zijn enthousiasme bijna naar buiten wordt gespeeld, gezien het ding op wieltjes staat. En alsof dat nog niet genoeg is zingt en begeleid hij de tweede stemgroep om zo samen tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Ook draagt hij regelmatig nieuwe nummers aan die geschikt zijn om in onze Jukebox te stoppen.
Profile image example Profile image example

Gitarist: Nico van Zon

Dat er uit een gitaar prachtige muziek kan komen bewijst Nico keer op keer. Ook is hij degene die heel vaak met goede tips komt om de zang te verbeteren en te proberen alles uit de muziek te halen wat erin zit. Zoals alle leden van het combo zingt hij daarnaast ook uit volle borst mee.
Profile image example Profile image example

Gitarist: Jan Leemput

Naast Nico hebben we een tweede gitarist die mooie muziek uit zijn gitaar weet te toveren.
Jan speelt met overtuiging en veel plezier en is een welkome aanwinst in ons combo.
Profile image example Profile image example

Bas gitarist: Jozef

Met Jozef onze basgitarist, is ons combo helemaal compleet.
Samen met de andere muzikanten vormt hij niet alleen een geweldige muzikale
omlijsting van onze zangers en zangeressen, maar ook als zij een
instrumentaal nummer brengen zijn de toehoorders enthousiast over hun
kunnen.
Profile image example Profile image example

Drummer: Toni van de Louw

Graag willen wij U voorstellen aan Toni van de Louw onze nieuwe vaste drummer.
Hij is enthousiast en gedreven en past prima in onze club. Wij zijn dan ook super blij om hem aan iedereen voor te stellen en hopen nog heel lang samen met hem muziek te maken.

Onze groep

Dat ons Combo de motor is achter het maken van muziek is een feit echter: even zo belangrijk zijn onze zangers en zangeressen. Samen met onze muzikanten bestaan wij uit 26 leden die iedere woensdag avond met heel veel plezier de repetities bijwonen en slechts verzuimen als het echt niet anders kan. Met evenveel enthousiasme gaan wij naar optredens die bestaan uit het tot leven brengen van de Juke box samen met ons publiek. Wij nodigen daarom iedereen uit om eens te komen kijken, maar bovenal mee te komen zingen met de liedjes van weleer.