Wat kies jij?

Kiezen is zoals de meeste kenners van Jukebox weten, ons handelsmerk geworden.
Kiezen uit onze platenkoffer, welke muziekstijl, welk lied of van welke artiest.
U kiest en wij spelen en zingen. Kiezen is vaak leuk, maar soms Onmogelijk.
Want wat zou jij doen als je de vraag gesteld werd: Kies jij voor Doof of Blind?
Onmogelijke keuze zal je zeggen, maar wist je dat er in Nederland een kleine groep kinderen en volwassenen bestaat die zelfs deze keuze niet hebben, omdat zij door het Ushersydroom Doof en Blind worden en dat er voorals nog geen behandeling mogelijk is.
Onderzoek naar genezing van Usher wordt maar op heel beperkte schaal gedaan, omdat er nauwelijks geld voor is.
Jukebox kiest ervoor om deze kinderen te helpen.


En gaat met medewerking van De Gouden Mix, Werner Draad, Sayezz en Pabariko geheel belangeloos een evenement organiseren op zondag 19 mei 2019 om op die manier zoveel mogelijk geld in te zamelen. De opbrengst van entreegelden en catering gaat volledig naar Stichting Ushersydroom Nederland, die ernaar streeft om de aandoening in 2025 behandelbaar te maken.
Het concert wordt gehouden in de werkplaats Amateurkunst Tilburg (WATzaal) Adres: Jules de Beerstraat 6 5048 AH te Tilburg.Kaartverkoop voor dit evenement via leden van Jukebox of door aanmelding op de website:jukebox013/contact Kosten € 7.50 pp. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om dit evenement te bezoeken, maar je wil wel helpen om samen met Jukebox de droom van de Ushers waar te maken, kun je nu al doneren op de donatiepagina Jukebox013/ Stichting Ushersydroom, door op onderstaande link te klikken
kom als team in actie voor stichting ushersyndroom jukebox013

Iedere Euro is welkom en geeft hoop dat ook deze kinderen een betere toekomst kunnen hebben.

een van.......

BEELD & GELUID